Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan aşağı bakmak

Rüyada çatıdan aşağı bakmak

Rüyada çatıdan aşağı bakmak yoksulluğa, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, borç ödemeye, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bol muhabbette kalacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek ün ve itibar sahibi olacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak rızkının da genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı bakmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada camdan aşağı bakmak büyük bir sorun oluşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments