Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda yemek yemek

Rüyada çatıda yemek yemek

Rüyada çatıda yemek yemek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıda yemek yemek gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada çatıda yemek yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı üstünde oturmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada apartman çatısı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatının yıkılması görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Rüyada kendini evin çatısında görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada çatışan asker görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, geçiminin yerinde olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments