Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan çatıya uçmak

Rüyada çatıdan çatıya uçmak

Rüyada çatıdan çatıya uçmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, makbul olmayan işler yapacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hastalıklarının biteceğine, para sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Rüyada çatılardan uçmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada evinin çatısı uçmak belalardan korunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısı uçmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada çatılarda uçmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan uçmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada asker olmak çatışmaya girmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada silahlı çatışmada olmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments