Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının yıkılması görmek

Rüyada çatının yıkılması görmek

Rüyada çatının yıkılması görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulur.

Rüyada çatının yıkılması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek sonra kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulur.

Rüyada yıkılmış çatı görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılan çatı görmek alim insanlardan sayılacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada çatı yıkılması görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments