Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya çıktığını görmek

Rüyada çatıya çıktığını görmek

Rüyada çatıya çıktığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, atılan adımların zarar getireceğine, koltuğunun yükseleceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıya çıktığını gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada çatıya çıktığını görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada çatışma çıktığını görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada çatı sökmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet eder.

Rüyada kendini çatıda görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıştığını görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada çatıda akbaba görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada dağda çatışma görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments