Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cati tamir etmek

Rüyada cati tamir etmek

Rüyada cati tamir etmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine inanılır.

Rüyada cati tamir etmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Rüyada koltuk tamir etmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, düşünmeden hareket edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısı tamir etmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi tamir etmek mutluluk bulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada sandalye tamir etmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada pantolon tamir etmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada radyo tamir etmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada silah tamir etmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments