Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyleri tamir etmek

Rüyada bir şeyleri tamir etmek

Rüyada bir şeyleri tamir etmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi tamir etmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kişinin esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir şey tamir etmek sorunlarının sona ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kısmetinizin açılacağına işaret eder.

Rüyada tamir aleti görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıyı tamir etmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabı tamir etmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı tamir etmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments