Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada radyo tamir etmek

Rüyada radyo tamir etmek

Rüyada radyo tamir etmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada radyo tamir etmek gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Rüyada radyo tamir etmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah radyo görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika radyo görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada radyo görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Rüyada radyo anteni görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada radyo dinlemek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski radyo görmek huzurunun kaçacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments