Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon tamir etmek

Rüyada pantolon tamir etmek

Rüyada pantolon tamir etmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon tamir etmek gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada pantolon tamir etmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin afiyette olacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde tamir görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada tamirci görmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon tamircisi görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski araba tamir ettirmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabı tamir etmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada radyo tamir etmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada tamir aletleri görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments