Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye tamir etmek

Rüyada sandalye tamir etmek

Rüyada sandalye tamir etmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, isteklerine kulak vereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada sandalye tamir etmek gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada sandalye tamir etmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi gücünün eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük tamir ettirmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ev tamir ettirmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı tamir etmek işe giren herkesin kalkınacağına, istediği herşeye sahip olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Rüyada bisikleti tamir etmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kapıyı tamir etmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada balkon tamir etmek bekarsa evleneceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments