Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı kiremit görmek

Rüyada çatı kiremit görmek

Rüyada çatı kiremit görmek ettiği zararları telafi edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada çatı kiremit gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada kiremitli çatı görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada çatıda kiremit görmek kazancın gittikçe artacağına, hayır vereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada çatı kiremit görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çatıya kiremit dizmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, büyük bir karar verileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kırılmış kiremit görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiremit yemek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kiremit tozu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments