Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremitli çatı görmek

Rüyada kiremitli çatı görmek

Rüyada kiremitli çatı görmek şansının geri döneceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kiremitli çatı gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Rüyada çatıda kiremit görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çatıya kiremit dizmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada çatı kiremit görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kiremitli çatı görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, adeta havalara uçacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kiremit görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kiremit almak çektiği zorlukların biteceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiremit aktarmak içsel güvensizliklerinize, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments