Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremit tozu görmek

Rüyada kiremit tozu görmek

Rüyada kiremit tozu görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, şansının kötüye gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit tozu gördüyseniz:

  • Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir.

Rüyada kiremit tozu görmek ekonomik gücün çoğalacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada çatı kiremit görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırılmış kiremit görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, ümitlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit aktarmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına yorulur.

Rüyada kiremit atmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiremit yemek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kiremit almak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, ana baba sözü dinlemeye, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments