Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremit yemek

Rüyada kiremit yemek

Rüyada kiremit yemek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiremit yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada kiremit yemek keyfinden ve neşesinden olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada kiremit ev görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hem itibar edineceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiremit almak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatı kiremit görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiremit atmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık kiremit görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Rüyada kiremitlik görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments