Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda kiremit görmek

Rüyada çatıda kiremit görmek

Rüyada çatıda kiremit görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi güç elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıda kiremit gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kiremitli çatı görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıya kiremit dizmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çatıda kiremit görmek hikmet sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiremit çatıya çıkmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, rahatının da yerine geleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatı kiremit görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit dizmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiremitlik görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet eder.

Rüyada kiremit yemek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments