Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış kiremit görmek

Rüyada kırılmış kiremit görmek

Rüyada kırılmış kiremit görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yüksek moralli olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalettir.

Rüyada kırılmış kiremit gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada kırılmış kiremit görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiremitli çatı görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada kırık kiremit görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıya kiremit dizmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiremit almak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Rüyada kiremit aktarmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Rüyada kiremit kırmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, farklı şeyler deneyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments