Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı katı ev görmek

Rüyada çatı katı ev görmek

Rüyada çatı katı ev görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı katı ev gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada çatı katı ev görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kısmetlerinden olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Rüyada çatı katına çıkmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada çatı katı temizlemek yollarını ayıracağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada çatı katında oturmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, dargınların barışacağına delalettir.

Rüyada binanın en üst katında olmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bunalacağına, geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada katı yağ almak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işarettir.

Rüyada katı yağ yemek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments