Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üst katında olmak

Rüyada binanın üst katında olmak

Rüyada binanın üst katında olmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada binanın üst katında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada binanın üst katına çıkmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sinirlerinin yıpranacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üst katında olmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak artık kötü günler yaşamayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulur.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret eder.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak helal lokmalar yiyeceğine, borçlanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın üst katında olmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak kime danışacağını bilemez olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments