Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katı yoğurt görmek

Rüyada katı yoğurt görmek

Rüyada katı yoğurt görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada katı yoğurt gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada katı yoğurt görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada katı kusmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Rüyada katıla katıla ağlamak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, belalardan korunacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada evin en üst katına çıkmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada katı sümük görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada bodrum katı görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalettir.

Rüyada katılarak ağlamak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı katına çıkmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments