Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafsız yorgan görmek

Rüyada çarşafsız yorgan görmek

Rüyada çarşafsız yorgan görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada çarşafsız yorgan gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber işarettir.

Rüyada çarşafsız yorgan görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf yorgan görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek zor ve kötü günler geçireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yorgan çarşafı görmek aksiliklerin başgöstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giymek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments