Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf yorgan görmek

Rüyada çarşaf yorgan görmek

Rüyada çarşaf yorgan görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarşaf yorgan gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Rüyada çarşaf yorgan görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşafsız yorgan görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret eder.

Rüyada yorgan çarşafı görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments