Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan çarşafı görmek

Rüyada yorgan çarşafı görmek

Rüyada yorgan çarşafı görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan çarşafı gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ona kol kanat gereceğine alamet eder.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada çarşafsız yorgan görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi işinin sahibi olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yorgan çarşafı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaf yorgan görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış çarşaf görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments