Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulur.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek işlerin düze çıkarılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çarşaf yorgan görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, en pahalı evlerde oturacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan çarşafı görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulur.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada çarşafsız yorgan görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşaflar görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments