Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ve çarşaf görmek

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, kalabalık günler geçirileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ve çarşaf gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalettir.

Rüyada çarşaf yorgan görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet eder.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşafsız yorgan görmek yeni mallara kavuşacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek kötü halin son bulacağına, ilişkilerin noktalanacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan çarşafı görmek iftiraya uğrayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada katlanmış çarşaf görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, aydınlanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments