Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaf giymek

Rüyada siyah çarşaf giymek

Rüyada siyah çarşaf giymek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, mevki kaybına uğrayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, akıl vereceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada siyah çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Rüyada siyah çarşaf giymek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, durumunuzun iyileşeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek onlara galip geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments