Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah çarşaflı kadın gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, azap çektiğine delalet eder.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments