Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf kaybetmek

Rüyada çarşaf kaybetmek

Rüyada çarşaf kaybetmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf kaybetmek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada çarşaf kaybetmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşafını kaybetmek farklı şeyler deneyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalettir.

Rüyada kahverengi çarşaf görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık çarşaf görmek bir anda atılıma geçeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada çarşaf satmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın çarşafı görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çarşaf toplamak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments