Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf toplamak

Rüyada çarşaf toplamak

Rüyada çarşaf toplamak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, attığı her adımı düşüneceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf toplamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada çarşaf toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe çarşaf asmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük işlere girileceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Rüyada çarşaf katladığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çarşaflı bir kadın görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz çarşaflar görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada bordo çarşaf görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işarettir.

Rüyada çarşaf temizlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments