Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın çarşafı görmek

Rüyada kadın çarşafı görmek

Rüyada kadın çarşafı görmek büyük başarılara kazanılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın çarşafı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada çarşaf giyen kadın görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek başarılarını arttıracağına, işe zorla gidip geleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, elde edilecek menfaatlere, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments