Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi çarşaf görmek

Rüyada kahverengi çarşaf görmek

Rüyada kahverengi çarşaf görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, tartışma yaşayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, işinin aksayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kahverengi çarşaf gördüyseniz:

  • Birkaç gerçeğe dayanarak çıkarımlarda bulunmak duygusal karmaşalara neden olabilir.

Rüyada kahverengi çarşaf görmek planlarının bozulacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada çarşafsız yatak görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak bir düşmanın kötü haberini almaya, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çarşaf katladığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada düğümlü çarşaf görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşafla örtünmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işarettir.

Rüyada çarşaflı hoca görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments