Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafını kaybetmek

Rüyada çarşafını kaybetmek

Rüyada çarşafını kaybetmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işarettir.

Rüyada çarşafını kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Rüyada çarşaf kaybetmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşafını kaybetmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada kara çarşaflı birini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak çarşafı sermek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada yastık ve çarşaf görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, iyi hissedileceğine işaret eder.

Rüyada çarşafla namaz kılmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments