Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf satmak

Rüyada çarşaf satmak

Rüyada çarşaf satmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada çarşaf satmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada çarşaf satmak borcunun da hafifleyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşaflı kadın görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalettir.

Rüyada yeni çarşaf görmek elindeki imkanların artacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaf yorgan görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf değiştirdiğini görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments