Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf giymek

Rüyada çarşaf giymek

Rüyada çarşaf giymek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok daha iyi günler göreceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Rüyada kara çarşaf giymek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek parasının her zaman bereketli olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf giymek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giymek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kimseyle konuşmayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments