Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, borcunun çok olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada kara çarşaf giymek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek istediği projeleri yapamayacağına, işlerinin düzene gireceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek mutlu bir evliliğe, insanlarla arasının iyi olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaf görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments