Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, adımlarını daha sağlam atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin çarşaf giydiğini görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kara çarşaf giymek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine işarettir.

Rüyada çarşaf giymek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf giydiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşaf giymek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek her daim bereketli işler yapacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments