Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek sağlık ve hayır getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kara çarşaf giymek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada kara çarşaflı görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada kara çarşafa bürünmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kazancının azalmayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet eder.

Rüyada kara çarşaf görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşafa girmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ondan kazanç elde edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments