Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf giymek

Rüyada beyaz çarşaf giymek

Rüyada beyaz çarşaf giymek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının günden güne artacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Maddi bir dayanak olmasa da sezgilerinizle anlayabileceğiniz iyilikler yakındır.

Rüyada beyaz çarşaf giymek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, başarılı adımlar atacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin çarşaf giydiğini görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada çarşaf giydiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek sebep olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf giymek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet eder.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments