Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaf giymek

Rüyada kara çarşaf giymek

Rüyada kara çarşaf giymek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada kara çarşaf giymek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, giderileceğine, dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kara çarşaflı görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kazancın gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kara çarşafa girmek dargınların barışacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments