Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada beyaz çarşaf giymek hayatının başarılarla dolacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kara çarşaf giymek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada çarşaf giymek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek kariyerinde atılım yapacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çarşaf giydiğini görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada çarşaf giydiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments