Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç beslemek

Rüyada yengeç beslemek

Rüyada yengeç beslemek güzel günlerin geleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada yengeç beslemek gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada yengeç beslemek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan yengeç görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, malında azalmaya delalet etmektedir.

Rüyada yavru yengeç görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, rahat bir hayata adım atacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı yengeç yemek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yengeç görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde yengeç görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bol kazanç elde edileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengeçten korkmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments