Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavuk görmek

Rüyada canlı tavuk görmek

Rüyada canlı tavuk görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada canlı tavuk gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada canlı tavuk yemek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, herkesin şaşırtılacağına, sıhhat kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada canlı tavuk kesmek yeni hobiler edinileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yakmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak giden birinin geri döneceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavuk pişirmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, borçların sonlandırılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, hayatın yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments