Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı beyaz tavuk görmek

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, aralarından su sızmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, borçlarının kapacağına, büyük başarılara imza atılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı beyaz tavuk gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada canlı tavuk görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada canlı tavuk yakmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına delalet eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk yakalamak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayatını yoluna sokacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada canlı tavuk yemek küskünlüklerin oluşacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments