Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı balık yakalamak

Rüyada canlı balık yakalamak

Rüyada canlı balık yakalamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, tüm sorunlarının biteceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı balık yakalamak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Rüyada canlı balık yakalamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada canlı keklik yakalamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına inanılır.

Rüyada canlı ördek yakalamak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavşan yakalamak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zorluklarının biteceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağla balık yakalamak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments