Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavşan yakalamak

Rüyada canlı tavşan yakalamak

Rüyada canlı tavşan yakalamak çalışmaların beğeni almayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada canlı tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada canlı tavşan yakalamak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yakalamak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yavru tavşan yakalamak gelir elde edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavşan yakalamak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına inanılır.

Rüyada tavşanı yakalamak bekârlığına da veda edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Rüyada canlı tavşan yemek işinden evine gidip geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments