Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru ördek yakalamak

Rüyada yavru ördek yakalamak

Rüyada yavru ördek yakalamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, adaletin geleceğine, önünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yakalamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada yabani ördek yakalamak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, elinin döneceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ördek yakalamak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak ikinci bir şans vereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada suda ördek yakalamak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments