Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan ördek yakalamak

Rüyada uçan ördek yakalamak

Rüyada uçan ördek yakalamak rahatsızlıkların şifa bulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Rüyada uçan ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada uçan ördek yakalamak hedeflerini gerçekleştireceğine, iyi bir patron olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada suda ördek yakalamak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine işaret eder.

Rüyada yabani ördek yakalamak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ördek yakalamak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yavru ördek yakalamak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, istediği gibi yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ördek yakalamak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments