Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi saat görmek

Rüyada altın rengi saat görmek

Rüyada altın rengi saat görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, ticaret ehli olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, geçiminin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın rengi saat gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Rüyada altın rengi saat görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada altın rengi kol saati görmek saygınlık elde edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Rüyada altın rengi saat takmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın renginde kol saati görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada reşat altın bulmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada altın rengi kemer görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, aradaki buzları eriteceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın renginde ayakkabı görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, başarılarının devamının geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada altın rengi ayakkabı görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments