Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı balık yediğini görmek

Rüyada canlı balık yediğini görmek

Rüyada canlı balık yediğini görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada canlı balık yediğini gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Rüyada canlı balık yediğini görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada canlı balık temizlemek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada ölü ve canlı balık görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük canlı balık görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sorumlulukların azalacağına işaret eder.

Rüyada canlı balık yakalamak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden canlı balık almak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yerde canlı balık görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine inanılır.

Rüyada canlı balığı eline almak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments