Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük canlı balık görmek

Rüyada büyük canlı balık görmek

Rüyada büyük canlı balık görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada büyük canlı balık gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada büyük canlı balık tutmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve canlı balık görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada büyük canlı balık görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada canlı balık yediğini görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşette canlı balık görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı süs balığı yemek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda canlı balık tutmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada canlı siyah balık görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments