Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı balığı eline almak

Rüyada canlı balığı eline almak

Rüyada canlı balığı eline almak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada canlı balığı eline almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Rüyada canlı balığı elinde tutmak işlerinin karışacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı balığı eline almak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, içine fesat düşeceğine alamet eder.

Rüyada canlı balığı elle tutmak bazı iş birlikleri yapacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde canlı balık tutmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada elinde canlı balık görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada canlı yüzen balık görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan çıkmış canlı balık görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gölde canlı balık görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments